JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Noordsingel Lofts

Ossip van Duivenbode

KPN De Link

Ossip van Duivenbode

100% waste-based interieur AVR

diagram waste-based interieur ArchitectuurMAKEN

de Provenier

Kees Stuip

Gym Loft

René de Wit

Floating Farm Dairy

Ruben Dario Kleimeer

Inzenden Rotterdam Architectuurprijs 2019 geopend

De tiende editie van de Rotterdam Architectuurprijs is van start! Welk gebouw wint in dit jubileumjaar de Rotterdam Architectuurprijs? Inzenden kan tot en met 2 oktober.

Erasmus MC, De Markthal, Het Schieblock, Rotterdam CS en CPO Hooidrift. Het zijn enkele van de winnaars van de afgelopen negen edities. Welke bouwwerken maken kans op de prijs in dit jubileumjaar? Wij nodigen architecten, opdrachtgevers, bouwers en andere betrokkenen van harte uit om gebouwen in te dienen voor de Rotterdam Architectuurprijs 2019.


Welke gebouwen?

Elk type gebouw kan meedingen naar de prijs – of het nu klein of groot is, een kantoor, school, woongebouw, kerk, brug, sportgebouw of iets anders. De Rotterdam Architectuurprijs is niet alleen op zoek naar nieuwbouw maar ook naar transformaties van bestaande architectuur. Alle inzendingen krijgen een plek op onze site en dingen mee naar de RAP-vakjuryprijs en de RAP-publieksprijs. Inzenden dus!

Waaraan moet een gebouw voldoen?

> Het is in gebruik genomen tussen 1 juli 2018 en 1 juli 2019.
> Het bevindt zich binnen de gemeentegrenzen van Rotterdam.

Inzenden & inloggen

Inzenden kan van 2 september tot en met 2 oktober 2019.

Voor het inzenden van een project is het nodig om in te loggen. Wie eerder een project heeft ingediend kan bestaande inloggegevens gebruiken of een nieuw account aanmaken. Wie voor het eerst een project inzendt, maakt een nieuw account met inloggegevens aan. Inloggen en registreren kan hier.

Lijst
  1. Floating Farm Dairy
  2. Gym Loft
  3. Noordsingel Lofts
  4. Chinny Lijnbaan
  5. 100% waste-based interieur AVR
  6. RET remise Kleiweg
  7. Squares
  8. KPN De Link
  9. de Provenier

We gebruiken alleen cookies om deze website beter te laten functioneren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring. Accepteer / Weiger

≈≈≈