JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

De Nieuwe Binnenweg

Een van de meest iconische en authentieke winkelstraten van Rotterdam, de Nieuwe Binnenweg, heeft de afgelopen jaren een wonderbaarlijke metamorfose ondergaan. De straat kampte met leegstand en verloedering, een eenzijdig winkelaanbod en maakte algemeen een groezelige indruk.

Vandaag is de Nieuwe Binnenweg een ruim twee kilometer nagenoeg 'Blokkerloos' winkellint met
een mix van meer dan 170 verschillende winkels voor een gevarieerd publiek: van bijstandsmoeder tot bankier, van hipster tot kapster, van thuiskweker tot stadsboer. Je vindt er van roti tot tosti, van vinyl tot latex, van vino tot vintage, van starter tot hofleverancier.

Tien jaar na de start van de revitalisering van het Delfshavense deel, nu overheid, vastgoedsector en detailhandel de Retailagenda verlengen, maken we de balans van de Nieuwe Binnenweg op.

Naam van het gebouw

De Nieuwe Binnenweg

Opdrachtgever

ondernemers, particulieren, vastgoedeigenaren, gemeente Rotterdam

Architect

meerdere architecten

Bouwer

meerdere bouwers

Omschrijving

Met de visie en lange adem van winkeliers, eigenaren en gemeente transformeerde de Nieuwe Binnenweg in tien jaar tijd van groezelige doorgangsroute naar eigenzinnige stadsstraat met winkels en horeca.

Terug naar opdrachtgever: ondernemers, particulieren, vastgoedeigenaren, gemeente rotterdam Vorige 1 / 1 Volgende Terug naar boven Toon op de kaart 9597 weergaven
Lijst
  1. De Nieuwe Binnenweg

We gebruiken alleen cookies om deze website beter te laten functioneren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring. Accepteer / Weiger