JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Vancouver

Het kantoorgebouw Vancouver ligt op de hoek Laan op Zuid/Stieltjesstraat, een in het oog springende locatie op de Kop van Zuid. Het is de sluitsteen van de grootschalige ontwikkelingen op deze plek. Hoewel voor deze locatie de toepassing van rode baksteen was voorgeschreven, kreeg het kantoorgebouw een gevel uit witte betonelementen. Met deze prefab betonnen sandwichelementen is een dragende, isolerende gevel opgebouwd. Beeldbepalend is de ‘klassieke’ geleding van de elementen die in alle gevels consequent zijn toegepast. De klassieke uitstraling van het gebouw wordt verder versterkt door de entree die is voorzien van een portico van 7,5 meter hoogte.

Naam van het gebouw

Vancouver

Opdrachtgever, architect of bouwer

Claus en Kaan Architecten

Opdrachtgever

OVG Projectontwikkeling

Architect

Claus en Kaan Architecten

Bouwer

Heijmans

Lijst
  1. Vancouver
  2. Maastoren
  3. Kantoorvilla Brainpark III
  4. Las Palmas

We gebruiken alleen cookies om deze website beter te laten functioneren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring. Accepteer / Weiger

≈≈≈