JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

MVRDV House

MVRDV opende in april 2017 officieel haar nieuwe kantoor in het centrum van Rotterdam. Met de verhuizing is een nieuw tijdperk aangebroken voor het groeiende architectenbureau dat inmiddels 200 medewerkers telt. Het nieuwe thuis is gevestigd in het monumentale Industriegebouw gelegen vlakbij de Markthal van MVRDV. Het MVRDV House biedt nieuwe, uitgebreidere faciliteiten voor het bureau. Een grote gemeenschappelijke woonkamer is het middelpunt van het kantoor en heeft het karakter van een woonruimte met een bank, eettafel en kroonluchter. Het naastgelegen atelier is de grootste ruimte in het gebouw, een lichte plek waar de architecten in rust kunnen werken. Een glazen wand scheidt het atelier en de gemeenschappelijke ruimte die samen drie van de vijf bogen van het gebouw beslaan. Aan de andere kant van de gemeenschappelijke ruimte zijn, als een doorsnede van een poppenhuis, de kleurrijke vergaderruimtes te zien. Elke ruimte heeft een eigen thema en meubels en zijn voor verschillende manieren van overleg geschikt.

Naam van het gebouw

MVRDV House

Opdrachtgever

MVRDV

Architect

MVRDV

Bouwer

Goudsesingel Onderhoud

Omschrijving

MVRDV ontwierp zijn eigen kantoor als smaakmaker voor het Industriegebouw

Lijst
  1. MVRDV House

We gebruiken alleen cookies om deze website beter te laten functioneren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring. Accepteer / Weiger

≈≈≈