JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

MM25

MM25, het voormalige hoofdkantoor van Eneco, is verduurzaamd en getransformeerd tot een moderne, comfortabele en inspirerende werkomgeving. Het gebouw heeft een nieuw transparant karakter, is flexibel in te delen en sluit naadloos aan bij de werkwijze en huisvestingswensen van vandaag.
Terwijl bij de renovatie van kantoorgebouwen vaak de gehele gevel wordt vernieuwd of juist de gehele gevel wordt behouden en het interieur met klimaatinstallaties geheel wordt vervangen, is er bij de renovatie van MM25 bewust voor gekozen om een specifiek deel van de bestaande gevel, van de eerste tot de zevende verdieping, te handhaven en te verbeteren door hoogwaardig glas in de bestaande kozijnen te plaatsen en slechts een deel te voorzien van een nieuwe gevel. Met deze ‘vintage’ benadering is optimaal gebruik gemaakt van aanwezige materialen en is het hergebruik bewust zichtbaar gemaakt.
De combinatie van slimme technologieën en duurzaamheidstoepassingen zorgt voor een efficiënte, gezonde en groene werkplek waar de gebruiker centraal staat. Na de renovatie behaalt MM25 energielabel A en een BREEAM Very Good label. De data-infrastructuur vormt de basis die het gebouw optimaliseert en biedt gebruikers de mogelijkheid haar werkplek te optimaliseren. Door de hoogwaardige transformatie is MM25 toekomstbestendig gemaakt en is het een herkenbaar nieuw gezicht in Rotterdam.

Naam van het gebouw

MM25

Opdrachtgever

OVG Real Estate

Architect

Dam & Partners Architecten

Bouwer

JP van Eesteren TBI

Omschrijving

Duurzame transformatie voorzag kantoorgebouw van een nieuw interieur en een nieuwe uitstraling waarvoor een deel van de bestaande gevel is gecombineerd met een nieuwe transparante gevel.

Terug naar bouwer: jp van eesteren tbi Vorige 1 / 1 Volgende Terug naar boven Toon op de kaart 1026 weergaven
Lijst
  1. MM25

We gebruiken alleen cookies om deze website beter te laten functioneren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring. Accepteer / Weiger