JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

In 't Zuiderpark

Wonen in de tuin van Rotterdam. Dat kan in de nieuwe wijk "Hart van Zuid" in Rotterdam Zuid. Inbo ontwierp twee bouwblokken met daarin 84 gezinswoningen. De huizen staan letterlijk met de voeten ín het park op een 50 cm hoge terp. De ruime lichte woonkeuken met glazen pui biedt uitzicht op het privéterras, dat naadloos overgaat in het rustige Zuiderpark.

In 't Zuiderpark is een vooruitstrevend project in een buurt die in ontwikkeling is. We ontwierpen twee gesloten carrés en plaatsten deze versprongen ten opzichte van elkaar in het groen. Door de omvang en besloten vorm sluiten de woonblokken bovendien aan bij de enorme schaal van het park. De huizen variëren in grootte van drielaagse terraswoningen van 118m2 tot zeven kamer woningen van wel 152m3.

Dit maakt In 't Zuiderpark tot een ideale plek voor gezinnen die in de stad willen blijven wonen, in een ruime comfortabele woning in het groene hart van Rotterdam.

Naam van het gebouw

In 't Zuiderpark

Opdrachtgever

Ballast Nedam/Heijmans

Architect

Inbo

Bouwer

Ballast Nedam/Heijmans

Omschrijving

Nieuw woonblok aan de rand van het Zuiderpark speelt in op de kwaliteiten van de omgeving met ruime en lichte eengezinswoningen.

Terug naar bouwer: ballast nedam/heijmans Vorige 1 / 1 Volgende Terug naar boven Toon op de kaart 916 weergaven
Lijst
  1. In 't Zuiderpark

We gebruiken alleen cookies om deze website beter te laten functioneren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring. Accepteer / Weiger