JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Erasmus Paviljoen

Midden op de vernieuwde campus van de Rotterdamse Erasmus Universiteit ligt het Erasmus Paviljoen als centrale ontmoetingsplek. In de gesloten kern van het gebouw bevinden zich een multifunctionele zaal en de logistieke ruimtes. De zone rondom heeft een meer publiek karakter. Op basis van daglichtbehoefte kregen verschillende functies hier een plek: studieplekken aan de oostkant, café met terras aan de westkant, bespreekkamers aan de noordkant, foyer op het zuiden. Glazen gevels bieden rondom uitzicht over de campus en maken de activiteiten in het paviljoen zichtbaar voor de buitenwereld. De gevels zijn voorzien van lamellenpanelen die de hoeveelheid licht en warmte die het gebouw binnentreedt, reguleren. Ook worden de gevels aangepast aan het karakter van de activiteiten: bij lezingen of colleges zorgen ze voor een besloten, intieme omgeving, bij feestjes en evenementen voor een open en uitnodigende sfeer.

Naam van het gebouw

Erasmus Paviljoen

Opdrachtgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

Architect

Powerhouse Company en De Zwarte Hond

Bouwer

Lokhorst Bouw

Omschrijving

Bruisend hart voor het sociale leven op de vernieuwde universiteitscampus

Lijst
  1. Erasmus Paviljoen

We gebruiken alleen cookies om deze website beter te laten functioneren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring. Accepteer / Weiger

≈≈≈