JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Calvin Klein Lijnbaan

Voor Calvin Klein heeft LAGADO architects als lokale architect deze nieuwe boetiek ontworpen. De vraag was om een strak en chique shopfront te ontwerpen dat recht doet aan de Rijksmonumentale waarde van het Lijnbaanensemble. In ons ontwerp wordt het verticale grid van 1,1 m, dat aan alle hoofdmaten op de Lijnbaan ten grondslag ligt, zichtbaar gemaakt. Horizontale lijnen zijn weggedetailleerd zodat er een zo strak mogelijk gevelbeeld ontstaat, een gebouwd stramien.

De signing is conform de welstandsparagraaf ontworpen met een óp het glas gemonteerd LED logo als hoogwaardige afwijking van de Lijnbaan regels. Het interieur is ontworpen door Calvin Klein zelf en is de derde winkel in de wereld met het nieuwe Concrete concept, geïnspireerd op stedelijk leven en sport op straat. Een verrijking voor de Lijnbaan, zowel qua architectonische uitstraling als qua assortiment.

Naam van het gebouw

Calvin Klein Lijnbaan

Opdrachtgever

PS Corp

Architect

LAGADO architects

Bouwer

Four Bouw

Omschrijving

Dit chique glazen storefront voor Calvin Klein doet recht aan de Rijksmonumentale waarde van het Lijnbaanensemble.

Lijst
  1. Chinny Lijnbaan
  2. Calvin Klein Lijnbaan
  3. Work Home - Play Home

We gebruiken alleen cookies om deze website beter te laten functioneren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring. Accepteer / Weiger

≈≈≈