JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Stadshaven Brouwerij

Stedelijke herontwikkeling in Merwe-Vierhavens (M4H Rotterdam) maakt de komst van Stadshaven Brouwerij Rotterdam met daarbij restaurant Stadshaven Gastropub mogelijk. De brouwerij wordt gerealiseerd in een voormalige havenloods aan de Merwehaven. De horeca op locatie wordt geëxploiteerd door de Stadshaven Gastropub.

Gemeente Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam ontwikkelen samen M4H tot innovatief woon-werkgebied. De Stadshaven Brouwerij en de Stadshaven Gastropub leveren een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en sociale dynamiek in dit (haven)gebied. De Stadshaven Brouwerij heeft een start capaciteit van 20.000 HL (2 mln liter bier) per jaar. Hiermee is de brouwerij de grootste van Rotterdam en één van de grootste ambachtelijke brouwerijen van Nederland.

Naam van het gebouw

Stadshaven Brouwerij

Opdrachtgever

Stadshaven Brouwerij BV

Architect

Gevelrenovatie RoosRos/Bouwkundig ME2 Architecten/Interieur de Horecafabriek

Bouwer

Gevelrenovatie JP van Eesteren/Bouwkundig Verbakel/Interieur de Houtfabrique

Omschrijving

Moderne brouwerij met bijbehorende pub door Duitse brouwerijproducent turn-key opgeleverd in de herontwikkelde havenloods.

Terug naar architect: gevelrenovatie roosros/bouwkundig me2 architecten/interieur de horecafabriek Vorige 1 / 1 Volgende Terug naar boven Toon op de kaart 960 weergaven
Lijst
  1. Stadshaven Brouwerij

We gebruiken alleen cookies om deze website beter te laten functioneren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring. Accepteer / Weiger